برای دانستن اینکه چه مدارکی برای طلاق توافقی لازم است تا پرونده به جریان بیفتد به سایت گروه وکلای پارسای مراجعه کنید وبا اطلاعات کامل وارد این مرحله شوید 

ما این مدارک را با شما بازدید کننده گرامی از این بلاگ به اشتراک گذاشته ایم




مدارک لازم برای طلاق توافقی:

عقدنامه یا رونوشت، شناسنامه و کارت ملی زوجین است. اگر کارت ملی را در دسترس نداشته باشید ولی شماره ملی را بدانید برای ثبت درخواست طلاق توافقی کفایت می کند. در صورت در دسترس نبودن عقدنامه می بایستی به دفترخانه ای که ازدواج کرده اید مراجعه کرده و رونوشت اخذ نمایید.


نکته: در تمام مراحل طلاق توافقی در صورت اختیار وکیل نیازی به حضور طرفی که وکیل دارد نمی باشد حتی مرحله ثبت طلاق در دفترخانه نیز می تواند با حضور وکیل و بدون حضور زوجین باشد.


نکته: تا قبل از صدور رای طلاق توافقی (گواهی عدم امکان سازش) هر کدام از زوجین حتی اگر توافق نامه ، وکالتنامه یا دادخواست را امضاء کرده باشند، در صورت پشیمانی رای طلاق توافقی صادر نمی شود.


اما پس از صدور رای طلاق تفاهمی بر طبق مواد ۳۵ و ۳۶ قانون حمایت خانواده اگر زوج (مرد) پشیمان شود و به دفترخانه برای ثبت طلاق نیاید امکان ثبت طلاق وجود نخواهد داشت مگر این که زن از مرد در ضمن رای دادگاه یا به صورت وکالت در طلاق (حق طلاق) وکالت در مراجعه به دفترخانه برای ثبت طلاق داشته باشد.


اما اگر زوجه (زن) بعد از صدور رای طلاق توافقی (گواهی عدم امکان سازش) پشیمان شود زوج می تواند بدون حضور او به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و طلاق را ثبت نماید البته باید دانست که در صورتی که طلاق خلعی باشد زوجه می تواند در ایام عده (سه ظهر) از زمان ثبت طلاق به آنچه بذل کرده از مهریه یا غیر آن، مراجعه کند.


توجه داشته باشید که در عمل اگر زوجه یا وکیل او در دفترخانه طلاق برای ثبت حاضر نشوند محضر طلاق از شعبه ای که رای را صادر کرده در این خصوص استعلام میکند و عمده محاکم خانواده اجازه ثبت طلاق بدون رضایت زوجه را نمی دهند.


نکته: در طلاق توافقی خلعی اگر زن باکره و یا یائسه نباشد، از فاصله ثبت طلاق تا پایان عده می تواند به آنچه بذل کرده رجوع کند. برای جلوگیری از این کار می بایستی از دادگاه خواست که در رای گنجانده شود که زن حق رجوع به مابذل ( آنچه را که بذل کرده) را از خود ساقط کرده است -اصطلاح حقوقی است – و یا اینکه مهریه را ابرا کند.


بدیهی است که زن دوشیزه و یا باکره عده ندارد و امکان رجوع هم متصور نیست.


نکته :توافقنامه ای که معمولا برای طلاق توافقی نوشته می شود اگر منجر به ثبت طلاق نشود و یکی از طرفین پشیمان شود اثر حقوقی ندارد و از درجه اعتبار خارج است.


نکته: اگر زن باکره (دوشیزه) باشد دادگاه های تهران فقط گواهی بکارت پزشکی قانونی را معتبر می دانند و اگر باکره نباشد صرف جواب آزمایش عدم بارداری کفایت می کند.


نکته :اگر یک از زوجین وکیل داشته باشد در هیچ یک از مراحل گرفتن طلاق دادگاه نیاز به حضور او نخواهد بود.



منبع :سایت گروه وکلای پارسای


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : طلاق ,توافقی ,کرده ,نکته ,وکیل ,دفترخانه ,طلاق توافقی ,برای طلاق ,توافقی گواهی ,امکان سازش ,دفترخانه برای ,طلاق توافقی گواهی ,گروه وکلای پارسای
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

... فرم ها و نمونه سوال و نکات لازم نمونه سوالات آخرین دوره ای کلاه گیس باف با موی طبیعی زنانه jfjjdfjdjfjdfd پنجره ی نسیم کانون بازیابی اطلاعات وبلاگ هنرستان فنی برق و الکترونیک ملک 3 پایگاه تحلیلی خبری استانی فایلهای حقوقی ایران معرفی کالا فروشگاهی